Thursday, July 21, 2011

SOKONG PCT JANGAN BAGI MUKA KAT KAKI AMPU & BODEK!

PCT (Perak cyber Troopers) Semalam, Membuat Resolusi dan ketetapan bersama menyokong diatas kenyataan Menteri Besar Perak DS Dr Zambry Abdul Kadir merangkap Pengerusi Barisan Nasioanal negeri Perak tentang penyataan beliau bahawa tiada RUANG akan diberi kepada KAKI BODEK yang memasang strategi dan angan-angan dengan sentiasa mengikut Program-proram  beliau terutama Bersama rakyat dengan harapan dapat dicalon di PRU 13 nanti. PCT amat bersetuju dengan pandangan Dr Zambry bila menjawab soalan wartawan pada 19hb lalu beliau tidak akan TERPENGARUH  atau ‘TERMAKAN’ dengan cara individu yang mendampinginya dengan harapan dipilih sebagai CALON' dengan mengambil kira salah satu punca kekalahan dibeberapa kawasan adalah kerana CALON yang tidak disenangi Rakyat dan tidak BUAT KERJA serta tidak disenangi Rakyat, sebaliknya bertindak mengkhianati Calon seangkatan  dan BN bila tidak terpilih.
PCT juga merasa lega dengan kesedaran Beliau bila diminta mengulas kecenderungan segelintir pemimpin politik yang kelihatan semakin KERAP HADIR ke MAJLIS yang dhadirinya termasuk Program turun padang bersama rakyat  yang dipercayai ada kaitan dengan bahang Pilihanraya umum yang semakin dirasai.
Mengenai keluhan rakyat ada ahli politik ‘KACAU DAUN’ dengan tidak member peluang mereka bermesra dengan Menteri Besar ketika Program turun padang termasuk ketika waktu makan . Zambry berkata beliau memahami Masalah  tersebut.

SEHUBUNGAN ITU KAMI MENGAMBIL KESEPAKATAN DENGAN SEBULAT SUARA SEBAGAI BLOGGERS YANG MEWAKILI SUARA DAN PENDIRIAN RAKYAT BERDIRI UTUH DAN MEMPERTAHANKAN PENYATAAN DS DR MENTERI BESAR TERSEBUT. PCT MENGAMBIL KIRA AMAT PENTING TENTANG  PERSOALAN INI KERANA SOAL CALON JUGA MENJADIKAN PUNCA DIANTARA KEGAGALAN DIBEBERAPA KERUSI YANG DITANDINGI SEBELUM INI DI PRU 12. 

PERAK CYBER TROOPERS
SAF PERANG CYBER PERAK DARULRIDZUAN

Wa memang sokong dan mmg angin jenis yg macam nie, jg kasi lalu lnsng, sapa nak tanggung kekalahan sbb dia org, klu menang pulak nanti dia kasi busuk sama BN, dia menyamun kita tanggung, apasal lak? pemimpin yg KERJA utk rakyat paling penting. Apa guna simpan jenis ni bro, Tindakan berani & tepat memilih calon boleh menang kerana itu yang RAKYAT nak! Jenis macam ni bro lu x tak tau dia org jaga tembolok sndri. BN yg kena tanggung & dapat busok. disbb dia org (KAKI BODEK) pgundi kasi pangkah lain. kalu bagi muka lagi, gua ingat kali nie pakat Pengundi dok umah x mau pegi Undi.  sndri mau ingat... mau menang atau kalah?  

No comments:

Post a Comment